leer freestyle voetbal

   

In de zomer van 2011 startte Guido met het Leer Freestyle Voetbal (LFV) YouTube account. Met dit account wil hij de jeugd kennis laten maken met de sport freestyle voetbal en uiteindelijk inspireren om ook een deel uit te gaan maken van de freestyle voetbal community. Guido legt verschillende freestyle voetbal trucs uit, zodat de jongeren ze makkelijker onder controle kunnen krijgen. Toen Guido begon, was er nog niet zo'n platform en was het soms lastig om de trucs te leren. Dit wilde hij veranderen voor de nieuwe generatie.

In 2013 kwam naast de uitlegvideo's een nieuw concept naar voren, genaamd "Freestylen met". Guido gaat langs bij profvoetballers om te kijken of ze wellicht wat freestyle voetbal moves in huis hebben. Daarnaast daagt de profvoetballer Guido nog uit voor een tegenprestatie om de video mee af te sluiten.

Om de nieuwe generatie freestyle voetballers nog meer te helpen, biedt Guido een aantal keren per jaar een Leer Freestyle Voetbal clinic aan in het midden van Nederland, Utrecht. Hier krijgen de jongeren de kans op een twee uur durende freestyle voetbal training. Een uniek en leerzaam moment dat ze niet snel zullen vergeten.

1.000.000+ views op het YouTube account

 

Uitlegvideo's

   

Freestylen met

LEER FREESTYLE VOETBAL CLINIC

 
 

Meld je aan voor de volgende Leer Freestyle Voetbal clinic // Klik hier


P1080552bw.jpg